Vuokraa metallinpaljastin Garrett Ace 250 ja tarvikepaketti

Suosittu Garrett Ace 250 on helppokäyttöinen metallinpaljastin joka sopii hyvin aloittelijalle. Laite on heti valmis käytettäväksi ja voit lisäksi säätää laitteen perusominaisuuksia olosuhteisiin sopivaksi. Mukaan pakettiin kuuluu myös pinpointteri Garrett Pro-Pointer AT jolla paikannat tarkasti kohteen sijainnin sekä kaivuulapio.

 • Viisi etsintämoodia (kaikki metallit, korut, kolikot, muinaisjäännökset ja oma asetus
 • 8-portainen herkkyyden säätö
 • Neliportainen syvyyden mittaus (2", 4", 6", +8")
 • Pinpointing, eli kohteen täsmällisen sijainnin määrittäminen
 • Kelan koko 6,5 x 9", kela on vesitiivis
 • 6,35 mm kuulokeliitäntä
 • Virtalähde: 4 x AA
 • Taajuus: 6.5 kHz
 • Paino 1,3 kg

Nouto Nokian Kehosta.

Vuokrahinnat:

 • Vuorokausi 30 eur
 • Lisävuorokaudet 10 eur
 • Viikko 70 eur


Vuokrausehdot

 1. Vuokralleottajan(jäljempänä Asiakas) on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä sopimuksen tekemisen ja tavaroiden luovutuksen yhteydessä.

 2. Asiakas on velvollinen huolehtimaan vuokra-ajan vuokraamistaan tavaroista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö huolehtii omista tavaroistaan. Vuokra-aika on vuokrasopimuksessa sovittu aika.

 3. Asiakas vastaa vuokraamistaan tavaroista, kunnes ne on palautettu Vuokraajalle. Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokraamilleen tavaroille vuokrausaikana tapahtuneet katoamiset ja sellaiset vahingot, jotka eivät ole aiheutuneet tavaroiden tavanomaisesta huolellisesta käytöstä.

 4. Vuokratut tavarat on palautettava sovittuna päivänä. Palautusajan muuttumisesta on erikseen sovittava Vuokraajan ennen vuokra-ajan päättymistä. Mikäli vuokrattuja tavaroita ei palauteta sovittuna aikana, on Vuokraaja oikeutettu perimään lisävuokraa hinnaston mukaisesti korotettuna 100%:lla jokaista myöhästymisvuorokautta kohti. Mikäli Asiakas esittää todistetun ja pätevän syyn vuokra-ajan ylittämiselle, on Vuokraaja oikeutettu perimään enintään kertavuokran kultakin myöhästyneeltä lisävuorokaudelta.

 5. Mikäli edellä olevat velvoitteet laiminlyödään, on Vuokraajalla oikeus vaatia kohtuullinen korvaus laiminlyönnin aiheuttamista taloudellisista menetyksistä.

 6. Vuokraus on sitova, kun vuokrausmaksu on maksettu ja vuokrauskuitti on allekirjoitettu sekä tarvittavat tiedot annettu. Mikäli vuokraaja haluaa purkaa sopimuksen ja perua vuokrauksen, tulee sen tapahtua viimeistään 1 vuorokausi ennen ko. vuokra-ajan alkamista.

 7. Vuokraajan velvollisuus on luovuttaa vuokravarauksen kohteena oleva tavara vuokrasopimuksen mukaisesti sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana.

 8. Vuokrattuja tavaroita ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman Vuokraajan lupaa.

 9. Vuokraaja voi vaatia takuusumman vuokraamistaan tavaroista. Takuusumma palautetaan Asiakkaalle, kun tavarat on palautettu sovitusti takaisin Vuokraajalle. Takuusummasta voidaan vähentää mahdolliset katoamiset, lisävuokrat ja vahingonkorvaukset ym. lisäkustannukset.

 10. Mahdolliset kuljetus- ym. lähetysmaksut maksaa Asiakas, myös palautuksesta aiheutuneet maksut.